JSport.ro

IMG_3493Născut pe 14 martie 1993, Sabin Lupu a reușit să facă un retur de excepție în tricoul echipei Măgura Cisnădie. Mijlocașul de bandă a reușit să impresioneze încă din primele meciuri când a reușit să înscrie sau să ofere pase de gol. 

Sezonul bun nu a rămas fără ecou pentru micuțul mijlocaș al Măgurei, iar ofertele nu au întârziat să apară pentru Sabin Lupu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„A fost un retur reușit pentru mine, mă bucur că am ales să vin să joc Măgura Cisnădie, încă nu m-am gândit ce aș vrea să fac din vară, acum sunt în vacanță și vreau să profit de ea”, a declarat Sabin Lupu, mijlocaș Măgura Cisnădie.

În partidele disputate în retur, Sabin Lupu a reușit să marcheze de opt ori, fiind cel mai bun marcator din retur.

„Când am venit în iarnă obiectivul meu a fost să dau cât mai multe goluri și mă bucur că am reușit să dau cele mai multe goluri, dar asta se datoreaza și colegilor mei, care m-au ajutat foarte mult și le mulțumesc pe această cale”, a mai punctat Sabin Lupu.

Micuțul mijlocaș al cisnădienilor a recunoscut faptul că nu duce lipsă de oferte, însă nu vrea să se grăbească tocmai a analiza cea mai bună variantă pentru el. „Oferte am de la Liga a II-a, dar vreau să nu mă grăbescu pentru a lua o decizie cât mai corectă. În mare marte decizia finală o va lua impresarul meu Radu Neguț în care am mare încredere”, a concluzionat Sabin Lupu.

Sabin Lupu speră să prindă un contract în una din primele două eșaloane, însă dacă nu va fi așa, Măgura Cisnădie va fi prima opțiune a acestuia,

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.