JSport.ro

FC Hermanstadt - Agnita32Trăim într-o lume plină de suspiciuni și de meciuri care trezesc suspiciuni și nu datorită blaturilor făcute pentru a salva o echipă de la retrogradare sau pentru a o ajuta pe alta să promoveze. Nu, vorbesc despre meciurile aranjate pentru casele de pariuri.

Mai nou, aceste „mașini de pariat” și-au introdus în ofertă și meciurile de la juniorii republicani (Under 19), cel puțin atât am sesizat momentan, de la U-17 încă nu am văzut nimic. Recent, meciul dintre Drobeta Turnu Severin și FC Hunedoara a fost pus în oferta pariorilor.  Din păcate în acest mod, nu doar că se va pune o presiune suplimentară ci se vor trezi și multe suspiciuni, unele fondate, altele nefondate la meciurile de gen 1 pauză (conduce echipa gazdă la pauză), 2 final (câștigă oaspeții la final), răsturnări de situație care nu sunt rare la nici un nivel al fotbalului, însă acum, un meci care va fi plasat pe peretele unei case de pariuri sau pe site-urile de acest gen vor reuși să pună o presiune suplimentară și poate chiar să trezească un interes și din partea participanților să joace pe victoria echipei lor sau pe eșecul acesteia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Poziția oamenilor de sport din Sibiu

Curioși să aflăm și poziția oamenilor de fotbal din Sibiu, am sunat câțiva oameni de fotbal din județul nostru pentru a vedea și poziția lor vis-a-vis de acest aspect.

Marius Lungu: „Mie nu mi se pare o chestie bună să adaugi și copii la pariuri și ținând cont de ce antecedente sunt în fotbalul românesc, din punctul meu de vedere nu e o chestie bună. De râsul lumii!”

Nicolae Grigore: „Eu oricum nu am fost niciodată de acord cu pariurilor și nici nu sunt adeptul lor. Nu e ok, din punctul meu de vedere, că-s copii, că-s oameni mari nu e ok”

Adrian Fușle-Țana: „Nu mi se pare normal. Eu nu am nici o treabă cu pariurile, dar cu siguranță pentru copii va fi o presiune mare. Probabil o să înceapă să facă tot felul de lucruri. Nu e normal de la juniori să se înceapă cu chestii dinastea”

Cristian Cotoară: „Sunt total împotrivă! Începem să ne batem joc de ceea ce a rămas mai pur din fotbalul nostru, jocurile de juniori, unde ei jucau cu sufletul. Pur și simplu murdărim fotbalul”

pariuri 2 pariuri

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.