JSport.ro

Fotbalul sibian e în doliu. Fostul portar al FC Șoimii Sibiu în anii ’70-’80, Adrian Szebin s-a stins joi, în Germania. Tot acolo va avea loc și înmormântarea.

Adrian Szebin s-a născut în 1957, la Sibiu, și a urmat junioratul la Școala Sportivă Sibiu. ”Cam din 1978 a ajuns la Șoimii. A fost un portar bun, de valoare, dar a avut ghinionul ca în perioada aia la Sibiu să fie aduși portari foarte buni, Negru, Hara, Ciurea… A fost ”Șoimar” de-al nostru. Am aflat cu tristețe că a încetat din viață. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a precizat pentru SBSPORT.RO, Dan Curtean, unul dintre liderii Șoimilor în anii ’80.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Szebin a evoluat și la Mediaș, la Gaz Metan, pentru o perioadă, după 1986, când Șoimii au retrogradat în Divizia C.

“Am aflat cu mare tristețe și durere în suflet faptul că a încetat din viață Adrian Szebin, portarul Șoimilor. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Cuvintele sunt de prisos… un om de o blândețe și o bunătate ieșite din comun. Primul meu antrenor, omul care mi-a fost ca un părinte. Îmi amintesc, parcă ar fi azi, primii pași pe zgura de pe Voința și cuvintele lui calde, de încurajare…”, a scris pe pagina sa de facebook Lucian Marcu, căpitan LSS Voința Sibiu.

În imagine, Szebin, primul din stânga alături de Coca, Gabel și Șoaită:

FC Șoimii în 1982

FC Șoimii Sibiu – 1984

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.