JSport.ro

11Gaziştii medieşeni şi-au încântat miercuri suporterii nu doar cu o victorie ci şi cu un joc deosebit de spectaculos şi două goluri superbe demne de orice top.

În minutul 9 Liviu Băjenaru driblează şi înscrie de la 20 de metri în vinclul porţii lui Meilă. Egalaţi de târgovişteni la capătul unui contraatac finalizat de Cherchez în minutul 30, lupii negri au reluat ofensiva dar în minutul 58 irosesc o lovitură de pedeapsă şutată alături de Ovidiu Bic.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În minutul 80 Mediaşul desenează frumos un joc de pase pe partea dreaptă iar Figliomeni, angajat excelent la 16 metri, îşi întoarce mingea pe stângul şi şutează violent la colţul lung.

Mesaj pentru victimele incediului din clubul Colectiv

Galeria medieşeană prezentă la meci a afişat un banner dedicat tragicului eveniment din clubul Colectiv. “Mii de lacrimi au curs pentru cei care în cer s-au dus” a fost mesajul emoţionant prin care fanii au dorit să-şi arate solidaritatea la meciul de miercuri. Membrii galeriei au dorit să aprindă şi lumânări dar le-a fost interzis accesul cu acestea în incinta tribunei.

sursă foto: facebook – Istvan Bertalan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.