JSport.ro

În această săptămână, cluburile sibiene de juniori angrenate în competiții naționale au disputat meciurile etapei a II-a la diferite grupe de vârstă. Interstar Sibiu, CSȘ Șoimii Sibiu, Alma Sibiu, Hermannstadt și Gaz Metan Mediaș sunt formațiile care reprezintă județul la ”Republicani”.

În Liga Elitelor U17, Interstar a cedat cu 0-4 în fața celor de la FC Ardealul Cluj și ocupă ultima poziție după două runde în seria Vest. În aceeași competiție, dar la U19, Interstarul a remizat, 1-1 cu Ardealul și ocupă locul 6 cu două remize în două meciuri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În runda următoare, Interstar va juca azi o dublă cu Universitatea Craiova în deplasare de la ora 16:00 (U19), respectiv 18:00 (U17).

În Campionatul Național U17, formațiile sibiene înscrise în seria 8 au înregistrat următoarele rezultate: Brașovia Brașov – CSȘ Șoimii 7-1, Alma Sibiu – CSM Făgăraș 13-0, Hermannstadt – Sepsi Sf. Gheorghe 1-10 iar Gaz Metan Mediaș a stat. În clasament, după două runde, Alma e pe 2 iar Gaz Metan, CSȘ Șoimii și Hermannstadt sunt ultimele pe pozițiile 5, 6 și 7.

În Campionatul Național U19, rezultatele au fost oarecum similare, mai puțin în cazul Almei: Brașovia – CSȘ Șoimii 6-1, Alma Sibiu – CSM Făgăraș 1-4 și Hermannstadt – Sepsi 0-8. Gaz Metan e pe 3 aici iar CSȘ Șoimii, Hermannstadt și Alma Sibiu ocupă în ordine ultimele poziții.

În etapa a III-a a Campionatului Național U17 și 19 sunt programate două derby-uri locale. Ambele dueluri vor fi azi de la ora 16:00 (U19) și 18:00 (U17), între Gaz Metan și FC Hermannstadt, respectiv Șoimii Sibiu – Alma Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.