JSport.ro

IMG-20160515-WA0005Sibiul a fost reprezentat cu brio de către Interstar Sibiu prin trei grupe de copii născuți în 2006, 2007 și 2008 la unul dintre cele mai puternice turnee de fotbal la acest nivel, ”Brașov Junior’s Cup 2016”.

Rezultatele excelente obținute la cele trei grupe de vârstă de către echipa sibiană și care dau încredere în viitorul fotbalului sibian, sunt următoarele:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Grupa din 2006 a obținut locul al IV-lea din 30 de echipe participante. Elevii lui Daniel Murășan au încheiat turneul obținând șase victorii și un rezultat de egalitate. Aceștia au trecut în grupă de echipele bucureștene Steaua și Dinamo, dar și de campioana de anul trecut, Sparta București și de echipa Liceului cu Program Sportiv din Suceava. În sferturile de finală Interstar a trecut de CSM Vâlcea, fiind învinsă din păcate în semifinală de echipa brașoveană Corona.

Grupa din 2007 – locul al IV-lea din 25 de echipe participante. Juniorii antrenați de Horațiu Bara Graeff au înregistrat patru victorii un egal si o înfrângere în grupe. În sferturile de finală Interstar a depășit pe Junior Craiova; pierzând din păcate cu 3-0 în penultimul act al competiției în fața celor de la Luceafărul Cluj.

Grupa 2008 – locul al II-lea din 24 de echipe participante. Elevii lui Ioan Bulea au obținut cinci victorii în meciurile din grupe, trecând apoi de Steaua București în sferturi și de Luceafărul Cluj în semifinală. În finala mare, aceștia s-au recunoscut învinși de echipa Sport Team din București, pierzând cu 1 la 3.

“Am întâlnit adversari foarte puternici, așa cum ne-am dorit, poate cele mai bune echipe din țară la acest moment. Suntem mândri că am jucat finale la fiecare categorie de vârstă și că am reprezentat cu cinste fotbalul sibian”, au adăugat reprezentanții Interstar.

În condițiile în care fotbalul actual, dar și sportul românesc în general, se află pe o pantă descendentă, rezultatele excelente obținute la fiecare categorie de vârstă de către Interstar Sibiu, certifică profesionalismul și seriozitatea cu care este tratat fotbalul juvenil în judeţul Sibiu și speranța într-un viitor fotbalistic destul de generos.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.