JSport.ro

DSC_0386Echipa de juniori a LSS Voința Sibiu va avea o misiune extrem de dificilă pentru meciul retur al barajului cu FC Băbeni. Sibienii au cedat joi după-masa cu 3-0 pe terenul echipe vâlcene, ultimele două goluri venind pe finalul meciului.

Pe un teren dificil, cu dimensiuni reduse, jocul Voinței a suferit enorm în antiteză cu prestația gazdelor. Jucătorii Băbeniului au lăsat deoparte construcția și spectacolul preferând să ”omoare” jocul prin mingi ”bubuite” și ruperi de ritm, tactică ce s-a dovedit la final extrem de eficientă. Gazdele au dominat și duelurile aeriene, situație din care s-a marcat și primul gol, în minutul 32, din corner. 1-0 a fost și scorul pauzei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În repriza a II-a, FC Băbeni și-a dublat avantajul în minutul 75 după o greșeală în partea stângă a apărării sibiene. Vâlcenii și-au asigurat un retur aparent liniștit printr-o nouă reușită, penalty transformat în minutul 90.

Cristi Cotoară: ”Putem întoarce scorul, băieții sunt foarte motivați, urmează să demonstreze asta și pe teren”

La finalul meciului, antrenorul echipei Voința Sibiu a declarat: ”Nu se poate vorbi foarte mult despre un joc de fotbal, a fost un meci in care cei care au venit la teren nu prea au avut ce vedea decât poate dăruința ambelor echipe. Ei s-au acomodat mult mai repede condițiilor de joc pentru că au jucat pe teren propriu. Băieții mei au facut un meci bun și vreau să îi felicit pentrul efortul depus. Urmează returul când trebuie să jucăm un fotbal de care să nu ne fie rușine și sunt sigur că putem câștiga pentru că băieții sunt foarte motivați, acum urmează ca ei sa demonstreze asta și pe teren”.

LSS Voința Sibiu: Comăniciu – P. Bădărânză, Ciolan, Mondoc, Creangă, Șuvăilă, Mitea, Hurdubelea, Cornea, A. Bădărânză, Bogdan. Rezerve: Sărățean, Stângu, Voicu, Băilă, Avram, Jurcă. Antrenor: Cristian Cotoară. Antrenor secund: Ciprian Bărbat

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.