JSport.ro

AJF Sibiu a transmis, prin e-mail, un chestionar tuturor echipelor din eșaloanele județene de fotbal ce conține întrebări despre situația actuală a cluburilor și măsura în care își doresc continuarea sezonului. 

Sunt propuse nu mai puțin de șase scenarii printre care și înghețarea clasamentelor în forma actuală sau chiar anularea sezonului. Propunerile AJF sunt următoarele:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea
  1. reluarea sezonului cu toate jocurile rămase de disputat;
  2. sistem de baraj (un singur tur sau tur/retur) cu echipele de pe primele locuri între care diferența este de maxim 4 puncte;
  3. play-off/play-out cu reducerea numărului de jocuri și înjumătățirea punctelor;
  4. înghețarea (cu situația actuală din clasament);
  5. anularea (fără propmovare și retrogradare);
  6. altă variantă (AJF așteaptă aici propuneri din partea cluburilor).

În chestionar, cluburile mai sunt întrebate despre posibilitatea fiecăruia de a respecta protocolul impus de autorități pentru antrenamente și jocuri și finanțarea de care dispun pentru încheierea sezonului.

În clasamentul Ligii a IV-a, după 19 etape, Măgura Cisnădie conduce seria cu 51 de puncte, urmată de FC Avrig cu 49 de puncte (dar care nu are drept de promovare) și Păltiniș Rășinari cu 48 de puncte, dar un meci mai puțin disputat.

În Liga a V-a, seria Sibiu este condusă de Corsav Veștem cu 30 de puncte urmată de Gloria Loamneș (28 de puncte). În seria Mediaș, Viitorul Ațel și Municipal Mediaș sunt la egalitate de puncte, 36, pe primele două poziții în clasament.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.