JSport.ro

13957504_1421013034591855_524519205_nÎn primul amical al verii pentru ambele formații, Păltiniș Rășinari și Voința Sibiu au încheiat la egalitate un joc frumos cu 4 goluri disputat pe terenul de la Rășinari. La pauză scorul a fost 1-0 pentru ”alb-verzi”.

Echipa pregătită de Cristi Cotoară și Cipi Bărbat a deschis prima scorul în minutul 30. După o acțiune pe partea dreaptă, Mihai Cornea a primit o minge la 16 metri de unde a șutat la firul ierbii.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Gazdele au întors rezultatul după pauză în minutele 57 și 65 prin Cosmin Pop și Adrian Roman după două greșeli de marcaj ale sibienilor. Robert Hurdubelea a închis tabela la 2-2 după o acțiune colectivă la care au participat 5-6 jucători.

Păltiniș Rășinari: Iulian Pitigoi – Alin Vlada, Silviu Han, Bogdan Chirilă, Vasile Muțiu, Claudiu Gheorghe, Adrian Baciu, Cosmin Coțofan, Adrian Greavu, Bogdan Frățila, Ciprian: Atodiresei Ciprian. Au mai jucat: Dragoș Năstase, Cosmin Pop, Vasile Brezaie, Adrian Roman, Nicolae Baca și Virgil Comșa. Antrenor: Adrian Iliuț.

LSS Voința Sibiu: Daneș Ispas – Paul Fogoroș, Marius Mondoc, Rareș Șerban, Paul Bădărânză, Flavius Mitea, Mihai Cornea, Ionuț Frățilă, Robert Hurdubelea, Alin Coconu, Iosif Bucșe. Au mai jucat: Marian Budică, Marius Țiboc, Vlad Cîndea, Adrian Pandea și Cristian Dragomir. Antrenori: Cristian Cotoară și Cipi Bărbat.

DSC_0539Sâmbătă și duminică Voința merge la Drăguș

Pentru Voința urmează un nou meci amical duminică, 14 august, la Drăguș, cu echipa locală Săgeata, meci care va începe la ora 12:00. Sibienii vor pleca spre localitatea brașoveană încă de sâmbătă urmând a efectua un minicantonament pe parcursul celor două zile.

Meciul de duminică a fost pregătit special de organizatori. În localitate au fost distribuite afișe iar spectatorii vor putea achiziționa eșarfe personalizate cu ocazia acestei întâlniri. Eșarfa conține numele și stemele ambelor cluburi și data jocului și vor putea fi achiziționate în ziua meciului sau ulterior dacă vor mai rămâne.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.