JSport.ro

Liderul ligii a IV-a din Sibiu, FC Avrig a rămas fără antrenorul principal, Eugen Beza, acesta acceptând oferta venită din partea celor de la FC Hermannstadt, grupare ce se află în lupta pentru promovarea în eșalonul secund.

Președintele celor de la FC Avrig, Vasile Comănean a surprins prin modul plăcut în care a acceptat despărțirea de Eugen Beza, înțelegând la rândul lui că o astfel de ofertă nu se refuză.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„A fost decizia lui, ieri am discutat puțin cu el problema, dar n-ai ce să-i faci, e o ocazie care nu-ți apare în fiecare zi. Pentru el e un pas înainte, nu-l puteam forța să rămână, nici nu aveam pârghii. Ne bucurăm pentru el pentru că a făcut un pas înainte”, a declarat Vasile Comănean, președintele celor de la FC Avrig.

De altfel, FC Avrig trebuie să demareze căutările pentru înlocuirea lui Eugen Beza, tehnician ce a reușit să adune o formație redutabilă în jurul lui.

„În ceea ce ne privește pe noi nu am luat o decizie pe cine vom numi în locul lui. Ar trebui să fie profilul lui Eugen, generație mai tânără, apropiat de stilul de lucru a lui Eugen”, a mai punctat Comănean.

FC Avrig se află pe locul 1 la finele anului (ultimele etape fiind amânate), iar liderul a acumulat 11 victorii și o remiză.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.