JSport.ro

Clasată pe locul 2 la finalul turului, la egalitate de puncte cu liderul Măgura Cisnădie, echipa Rășinariului trece printr-o perioadă foarte stabilă, cu multă liniște în jurul clubului. Adi Iliuț, președintele clubului, a vorbit pentru Sbsport.ro despre starea echipei înaintea returului care va începe pentru Rășinari odată cu etapa a doua, în 7 martie. 

Păltiniș Rășinari a reluat pregătirile și a jucat deocamdată un singur amical, câștigat cu 10-2 la Bradu. Urmează o nouă partidă de verificare în această seară, de la ora 21:00, cu Voința Sibiu, iar sâmbătă, 22 februarie, la Tălmaciu. Pentru că va sta în prima etapă, echipa de pe Valea Ștezii va mai juca un meci de verificare în 29 februarie cu o echipă din Liga a V-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

A plecat Nasta, a venit ”Ciucă”

Rășinărenii și-au păstrat omogenitatea lotului care n-a suferit modificări substanțiale în pauză dintre tur și retur: ”În această iarnă a plecat doar Cătălin Nasta iar Adi Greavu și Florin Țugui sunt plecați din țară pentru o perioadă scurtă urmând ca ambii să se alăture lotului după începerea returului. Avem un lot destul de mare și concurență pe măsură motiv pentru care am realizat un singur transfer, e vorba de Mircea Popa de la Viitorul Șelimbăr. Suntem siguri că ”Ciucă” va ajuta echipa foarte mult având în vedere experiența sa, fiind un jucător care poate juca pe mai multe posturi”, a precizat Adi Iliuț.

”Nu avem un obiectiv impus dar dacă avem culoar vom ataca promovarea”

Adi Iliuț vorbește cu calm despre retur: ”Vom aborda fiecare meci la victorie așa cum am făcut-o de fiecare dată în ultimii ani. Nu avem un obiectiv impus dar dacă prindem un culoar favorabil cu siguranță vom ataca titlul de campioană. Cred că, pe lângă valoarea incontestabilă a lotului, liniștea din jurul echipei, unitatea și condițiile oferite jucătorilor au contribuit mult la poziția pe care o ocupăm în clasament. Am mare încredere în antrenorul nostru, Dragoș Năstase, este dedicat 100%. Înainte de toate este prietenul nostru ceea ce contează mult la buna atmosferă din interiorul echipei”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.