JSport.ro

Miercuri seara, liderul Ligii a IV-a a obținut a 22-a victorie în acest sezon și și-a asigurat prezența matematică la barajul de promovare în Liga a III-a. Păltiniș Rășinari a învins cu 4-1 (3-0) AFC Agnita și are 7 puncte peste Viitorul Șelimbăr cu 2 etape înainte de final.

Alex Mămăligă a deschis scorul pe Valea Ștezii în minutul 34 iar dubla lui Bogdan Frățilă din minutele 41 și 43 a încheiat socotelile jocului încă de la pauză. Cătălin Nasta a punctat pentru 4-0 în minutul 50 iar pentru oaspeți Ionuț Polei a înscris golul de onoare în minutul 70.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În penultima etapă, care se joacă azi, Rășinariul va juca tot acasă meciul considerat în deplasare cu ASA Sibiu. Partida a început la ora 11:00 și este arbitrată de Valentin Olaru, Alina Voaideș și Ioan Spătar, observator Ovidiu Comșean.

La baraj, Păltiniș Rășinari va întâlni campioana județului Mureș, MSE 08 Tg. Mureș, formație care are cu o etapă înainte de final 10 puncte peste locul 2, ocupat de Mureșul Luduș. Confruntarea va avea loc tur-retur programul fiind următorul: 16 iunie 2018, ora 18:00,  turul în județul Mureș şi 23 iunie 2018, ora 17:30, returul în județul nostru.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.