JSport.ro

După patru etape scurse din noul sezon al Ligii a IV-a, Păltiniș Rășinari conduce eșalonul județean cu maxim de puncte acumulate în patru meciuri. În ultimul joc al etapei disputat duminică, de la ora 16:00, echipa lui Adi Iliuț și Dragoș Năstase a învins la Copșa Mică cu scorul de 4-0 într-un joc în care s-a remarcat Adrian Baciu cu un hattrick.

Gazdele au reușit să limiteze proporțiile scorului doar în prima parte a meciului în care Rășinariul a punctat doar o dată, în minutul 25, prin Adrian Baciu. Același Baciu și-a întregit ”tripleta” în minutele 52 și 72 iar Ionuț Bratima a închis tabela în minutul 85.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Adi Iliuț: ”Dacă va fi sa câștigăm campionatul s-ar face o dreptate morală pentru ceea ce s-a întâmplat sezonul trecut”

Președintele liderului Ligii a IV-a, Adrian Iliuț, a vorbit pentru SBSport.ro despre începutul de campionat și despre obiectivul formației sale care va ținti și în acest an vârful clasamentului: ”Meciul de la Copșa a decurs asa cum ne așteptam, cu o echipa gazdă arțăgoasă, muncitoare dar care ne-a fost inferioară la capitolul experiență și valoare individuală a jucătorilor. Avem un început de campionat bun și, spre bucuria noastră, primim greu gol ceea ce denotă un joc de echipa calitativ în toate compartimentele. La asta ne ajută și concurența pe posturi, anul acesta având dubluri pe toate pozițiile. Obiectivul…. este la fel ca în fiecare an la Rășinari, să jucăm un fotbal frumos, să luam fiecare meci în parte iar la final dacă suntem acolo sus și dacă suntem lăsați 😊 vom merge la baraj. Însă repet nu este un obiectiv impus. Dacă va fi sa câștigăm campionatul s-ar face o dreptate morală pentru ceea ce s-a întâmplat sezonul trecut”, a încheiat președintele clubului rășinărean.

Stadion: Copșa Mică. Spectatori: 100. Arbitri: Valentin Olaru, Ștefan Vasile, Adrian Prodan (toți din Sibiu). Observator: Florin Dănuț Sopa (Sopa).

AS Copșa Mică:

[team1]

Rezerve: Belu, Blanga, Burcea, Indrei, Mihai, Savin, Suciu

Păltiniș Rășinari

[team2]

Rezerve: Baca, Ganea, Moldova, Mutiu, Osogo, Vintilă

Antrenor: Dragoș Năstase

foto: arhivă SBSport.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.