JSport.ro

DSC_0315Ieri, la sediul AJF din Sibiu, s-a stabilit un nou program al etapelor Ligii a IV-a după ce joi, 25 august, se “bătuse în cuie” altul în prezența reprezentanților cluburilor participante, 14 la acel moment. Reprimirea echipei din Agnita a necesitat schimbarea etapelor, acțiune programată luni, 5 septembrie, cu 4 zile înainte de începerea campionatului.

Program refăcut dar nu definitiv. Schimbarea s-a mai schimbat o dată până seara

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La ședința de la ora 17.00, reprezentanții cluburilor prezente au primit primul program al etapelor în care a fost introdusă și CS Agnita, cu precizarea că mai pot surveni schimbări în seara aceleiași zile sau cel târziu miercuri. Seara zile de luni a adus într-adevăr noi modificări, fără explicații suplimentare, astfel că programul definitiv al primei etape (sperăm) este următorul:

10 septembrie

Unirea Miercurea Sibiului – Progresul Terezian (se va juca duminică, 11 septembrie)
Voința Sibiu – ACS Viitorul Șelimbăr
Măgura Cisnădie – FC Avrig
CS Agnita – Hermannstadt II
ASA Sibiu – Păltiniș Rășinari
Sparta Mediaș – Athletic Șura Mare
FC Tălmaciu – Continental Sibiu
Sion Săliște va sta

Programul complet poate fi vizualizat aici

2 juniori în teren. Votat. Se anulează… 

La ședința din 25 august cluburile prezente au fost în majoritate de acord cu obligativitatea a doi juniori în echipă. Din motive necunoscute, această prevedere a fost anulată fără a mai fi consultate din nou cluburile.

Campionatele de juniori se stabilesc în 11 septembrie

Sezonul 2016/2017 va aduce noi schimbări în privința campionatelor de juniori. Astfel, cea mai importantă modificare va fi desființarea campionatului de juniori care se desfășura în paralel cu Liga a IV-a de seniori. Cluburile înscrise în eșalonul patru vor fi obligate în continuare să aibă și echipă de juniori dar o vor putea înscrie la oricare din categoriile A, A1, B, C, D, E, sau Liga Elitelor, în funcție de vârsta grupei pe care fiecare club în parte o deține. O decizie extrem de utilă și practică pentru că va evita astfel diferențele de valoare (uneori prea mari) între echipe care foloseau juniori 17-18 ani, respectiv 14-15 ani, în aceași ligă.

Joma - JSport.roJSport.ro

5 COMENTARII

  1. au fost doar CINCI (5) echipe de acord cu obligativitatea de a titulariza doi juniori . (LSS , TALMACIU , CISNADIA , HERMANNSTADT SI PROGRESUL ! Restul au fost impotriva ! un lucru absolut normal. Nu poti sa impui 2 juniori cu o saptamana inainte de inceperea campionatului !

  2. au fost 8 care au fost de acord cu obligativitatea de a titulariza juniori dar nu s-a stabilit cati de prima data…apoi 5 au zis 2 juniori, 3 au zis 1 junior, iar ceilalti 6 nu s-au pronuntat…deci e corect ce s-a stabilit acum? din punctul meu de vedere nu

  3. dar e corect sa te anunte cu o saptamana inainte de inceperea campionatului ca este obligatoriu cu 3 juniori in teren si trei pe banca in conditiile in care toata echipa de juniori a unei echipe are un efectiv de 13 , 14 jucatori ?? daca de acolo se i-au obligatoriu 6 , ce echipa mai trimit in teren ? iar din alt punct de vedere , cred ca nimeni nu e nebun sa nu aduca un junior sau doi la echipa mare , daca acestia au valoare ! plus ca pe cei care doresc sa joace cu juniori in echipa mare , nu-i impiedica nimeni sa o faca , dar nu-i obligati si pe cei care nu vor !

  4. Nu jucati cu juniori ci doar cu pensionari!De aceea suntem egali cu Muntenegru,luam bataie de la Albania!Daca nici in liga a IV nu avem obligativitate sa jucam cu cativa juniori,sa va fie rusine AJF Sibiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Fotbal de cacat!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.