JSport.ro
foto: ziarulunirea.ro

În luptă pentru evitarea retrogradării, Avrigul a obținut un rezultat excelent la Ighiu, 1-1, cu echipa ce ocupă locul 3 în clasamentul Ligii a III-a, seria a V-a, Performanța. Cosovan a semnat golul avrigenilor.

Ambele goluri au fost marcate în partea secundă, gazdele modificând pentru prima dată tabela. Claudiu Oara a transformat un penalty în minutul 60, acordat pentru henț în careu. Marius Cosovan a egalat pentru trupa lui Ianc cu 10 minute înainte de final după o fază în care mingea a lovit și bara.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

FC Avrig rămâne pe locul 11, primul neretrogradabil, dar se distanțează la trei lungimi de Gaz Metan II Mediaș, formație care a pierdut la Cluj, 0-7, în fața deja promovatei Universitatea. Următorul joc pentru avrigeni va fi marți, ora 18.00, dar tot în deplasare. Avrigul întâlnește CS Iernut, formație ce se luptă de asemenea pentru evitarea retrogradării, dar mai slab poziționată, locul 13.

Performanța: Sporea – An. Cîmpean, Potopea, Iclănzan, Ad, Mărginean – Circov, Trifa – Joldeș (56, Unguru), Hidișan, Tineiu – Cl. Oara (76, Olălău); rezerve Zăvoi, Szigmond, Petruse, Cordoș. Antrenori Mihai Manea, Raul Oargă și Petru Clep.

FC Avrig: Al. Samoilă – D. Popa, Gombar, Lacău, I. Bărculeț, Stelea, Bratima, Stanciu, Coșovan, Cîrstean; rezerve Cocîrcă, Ad. Coman, Rogozan, Bolta, Ad. Radu, Risti, Lascu. Antrenor Mihai Ianc.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.