JSport.ro

Într-un meci din etapa a IX-a a Ligii a III-a de fotbal, FC Avrig a obținut un rezultat bun în curtea celei supranumite în anii 90 ”Milanul din Banat”. În Valea Domanului, echipa lui Ianc a terminat la egalitate, 0-0 cu CSM Reșița. 

După cum notează site-ul banatfm.ro, avrigenii au avut un joc curajos la Reșița pe care îl puteau câștiga. Cele mai mari ocazii au fost în contul echipei sibiene, între care două bare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După 9 etape, Avrigul ocupă locul 9 cu 12 puncte. și va juca următorul meci tot în deplasare la Deva, vineri, 26 octombrie, de la ora 15:00, cu Cetate.

Antrenorul Avrigului, Mihai Ianc, a avut la finalul meciului ușoare regrete în privința rezultatului:

„Ca să fiu cinstit, meritam să intrăm în avantaj la pauză, fără nicio îndoială; la sfârşit, când stai şi te gândeşti că ai avut o ocazie singur cu portarul, că ai avut două bare şi că jucătorul cel mai bun al Reşiţei a fost portarul Zimmermann, poţi să te declari chiar nemulţumit de rezultat. Una peste alta, orice punct luat afară e pentru noi foarte bun, cu atât mai mult cu cât am jucat în faţa unei echipe de tradiţie”, a declarat Mihai Ianc.

De partea cealaltă, tehnicianul gazdelor a admis că echipa sa nu putea obține mai mult decât un punct:

„Dacă în alte jocuri în care am pierdut sau am făcut egal am avut o sumedenie de ocazii, unele chiar rarisime, astăzi pot spune că nu ne-am creat multe ocazii şi, trebuie să fiu corect, rezultatul este echitabil; nu meritam mai mult de un punct astăzi. Nu vă ascund că încă din etapa trecută, după meciul de la Deva, am vorbit cu băieţii şi cu viitorul preşedinte Cristian Bobar; i-am spus că poate ar fi mai bine să vină un alt antrenor, poate astfel se creează un şoc la echipă. Astăzi am avut din nou o discuţie cu Cristi, şi mi-a spus să mă gândesc, să nu decid la cald, şi probabil până cel târziu luni veţi afla decizia mea”, a precizat antrenorul gazdelor, Octavian Benga.

Ulterior acestui joc, Octavian Benga a demisionat de la cârma echipei CSM Reșița.

CSM Şcolar: Zimmermann – Szijj, Bactăr, Vlădia, Mierlici – Breşneni, Taciuc, Vadasis, Ene – Izmană, Staicu. Au mai jucat: Săulescu, Miranda şi Toma.

FC Avrig: Samoilă – Simion, Natea, Condrea, Cornea – Macrea, Bărculeţ, Lascu, Cârstean – Codrea, Coşovan. Au mai intrat după pauză: Cauc, Stelea, Chirca, Gombar

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.