JSport.ro

Primăria Municipiului Sibiu a făcut ieri publice noi date despre stadionul Municipal care va intra într-un proces de reabilitare și modernizare. Capacitatea acestuia va crește la 19.000 de locuri după reconstrucția a 3 din cele 4 tribune, stadionul va beneficia de instalație de nocturnă, tribune acoperite, gazon încălzit, tabele electronice. Toate lucrările se vor face etapizat și nu vor afecta activitățile sportive.

Comunicat Primăria Sibiu: 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Prima etapă de modernizare a Stadionului Municipal a fost deja contractată de Primăria Sibiu, incluzând reabilitarea tribunei oficiale, a peluzei cu vestiare, a pistei de atletism, precum și demolarea tribunelor degradate care vor fi ulterior reconstruite. Aceste lucrări vor fi realizate în 2018.

Primarul Astrid Fodor a prezentat astăzi Consiliului Local conceptul general pentru etapa a II-a de modernizare a obiectivului, pentru care s-a realizat până acum un studiu de fezabilitate.

“Continuăm să investim în sport pentru că recunoaștem importanța acestuia în creșterea calității vieții pentru locuitorii orașului nostru. De la deschiderea sălilor de sport și a curților școlilor și liceelor pentru asociațiile și cluburile sportive și amenajarea unor zone de sport în parcuri și în cartiere și până la modernizarea Stadionului Municipal, Primăria Sibiu finanțează substanțial sportul, în limitele legilor și a bugetului existent. Vom contracta a două etapă de modenizare a Stadionului, principala bază sportivă a orașului, care se va transforma într-un spațiu modern pentru evenimente sportive” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Viitorul Stadion Municipal va avea o capacitate de 19.000 de locuri și tribune acoperite, gazon încălzit, tabele electronice și nocturnă și spații pentru alte activități sportive.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.