JSport.ro

Sezonul 2018/2019 al Ligii a IV-a va debuta la 1 septembrie iar turul se va încheia în 24 noiembrie, conform AJF Sibiu. O singură modificare a suferit noul sezon în privința componenței, înscrierea clubului Interstar Sibiu.

Astfel, la start se aliniază 15 echipe iar în fiecare rundă o formație va sta. Clubul Interstar Sibiu va reînscrie o echipă de seniori așa cum a mai avut în trecut. Ultima prezență pentru ”roș-albaștrii” în eșalonul patru a fost în urmă cu 3 ani dar trupa de atunci a fost retrasă pentru a face loc nou înființatei FC Hermannstadt.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Din actualul sezon va face parte și campioana județeană a anului trecut, Păltiniș Rășinari, care rămâne în Liga a IV-a după ce a pierdut barajul de promovare cu MSE Tg. Mureș (0-2 și 3-1).

În categoria noutăți administrative se încadrează și decizia celor de la Progresul Terezian de a nu mai juca la Șura Mare ci pe stadionul Voința.

Derby din prima

Etapa inaugurală a Ligii a IV-a aduce și primul derby, la Miercurea Sibiului, Unirea întâlnește Păltiniș Rășinari. ”Debutanta” Interstar va juca pe cea mai nouă arenă din Liga a IV-a, la Bradu, Șelimbărul se deplasează la Agnita iar Voința Sibiu începe în deplasare la Șeica Mare.

Etapa 1, 1 septembrie, ora 11:00 (ora și data pot suferi modificări):

CS Agnita – Viitorul Șelimbăr
AS Bradu – Interstar Sibiu
Athletic Șura Mare – ASA Sibiu
Sparta Mediaș – Măgura Cisnădie
Spicul Șeica Mare – Voința Sibiu
Unirea Miercurea Sibiului – Păltiniș Rășinari
AS Copșa Mică – FC Tălmaciu

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.