JSport.ro

FC Avrig a fost învinsă în această seară de formația arădeană Național Sebiș cu scorul de 1-0. E prima înfrângere a tânărului antrenor Ilie Anton de la venirea sa pe banca ”alb-albaștrilor” unde a câștigat ultimele două jocuri.

Avrigul a dominat clar prima repriză și a avut cele mai mari ocazii prin Vereș (min. 22 – șut reținut în doi timpi), Vlad (min. 33 – șut din poziție centrală respins de Horvat) și Bărculeț (min. 44 – șut de la 15 metri, resping greu). Contrar cursului jocului, oaspeții au marcat în prelungirile primei reprize în urma unei lovituri libere de la marginea careului. Ember a centrat pentru lovitura de cap a lui Szekely și la pauză Sebișul a intrat în avantaj.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ocaziile au continuat să curgă la poarta lui Horvat care a fost în zi mare dar avrigenii s-au reușit să modifice tabela. Au ratat rând pe rând Stelea (min. 59), Lascu (min. 67), Gombar (min. 79) și Bărculeț (min. 82) iar scorul a rămas cel de la finalul primei reprize, 0-1.

FC Avrig: Băilă – Simion, Natea (74 Gombar), Condrea, Cornea – Stelea (86 Hăprian), Vlad, Bărculeț, Lascu – Schneider, Bucur. Rezerve neutilizate: Samoilă – Macrea, Chircă. Antrenor: Ilie Anton.

Național Sebiș: Horvat – Lezeu Onuțan, Forisz, Dărăban – Ciochină, Ember – Mateucă, Szekely (83 Petculescu), Vereș – Enciu. Rezerve neutilizate: Gakos – Deliman, Rugină, Bartok, Susan. Antrenor: Cristian Todea.

Arbitri: Claudiu Gaitin (Timișoara) – Daniel Humiță (Caraș Severin), Patrick Sandu (Timișoara).

Observatori: Dinu Lucaciu (Cluj-Napoca), Dragoș Luca (Brașov).

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.