JSport.ro

Avrigul a pierdut ieri partida din etapa a III-a a eșalonului trei, scor 1-3 în deplasare la Crișul Chișineu Criș. Este prima înfrângere a echipei lui Ianc în actualul sezon.

Crișul Chișineu Criș a revenit după 27 de ani în Liga a III-a și a înregistrat două rezultate de egalitate în primele două runde cu favorite la promovare, 2-2 atât cu CSM Reșița cât și cu Metalurgistul Cugir.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Modan (care a ratat și un penalty în finalul primei reprize) și Buduru au fost marcatorii echipei gazdă ”ajutați” și de jucătorul Avrigului Condrea care a punctat în proprie poartă. Același Condrea a semnat și una reușită a ”alb-albaștrilor”.

Sâmbătă, 15 septembrie, FC Avrig va primi vizita echipei CSM Lugoj, începând cu ora 17:00, pe stadionul din Avrig. Intrarea va fi liberă. După trei etape, FC Avrig ocupă locul 4 cu 6 puncte.

Mihai Ianc: ”Nu puteam spera la mai mult de un punct azi”

Antrenorul avrigenilor Mihai Ianc a considerat meritată victoria Crișului: „Consider că echipa gazdă a câștigat pe merit, a fost mai bună per ansamblu. Cu toate astea, la 2-1 am avut câteva situații din care puteam egala, dar – oricum – nu puteam spera la mai mult de un punct astăzi. Am avut un început bun de campionat, cu 6 puncte, dar la meciul de astăzi am avut trei jucători accidentați, plus alți trei indisponibili, deci ne-au lipsit nu mai puțin de șase titulari. Am terminat meciul cu patru copii născuți în 2000 în teren și unul în 1999, deci jumătate din echipă a fost formată doar din juniori. Anul trecut am fost în seria a 5-a, cu U Cluj și aceste echipe din Alba care s-au alăturat acum Seriei IV. Este un campionat puternic, în care se poate întâmpla orice etapă de etapă. Media noastră de vârstă este în jur de 21 de ani jumătate, iar principalul nostru obiectiv este să promovăm tineri”, a menționat tehnicianul echipei din județul Sibiu.

Adrian Abrudean: ”Am dominat, ne-am creat situații”

Antrenorul Crișului a aniversat chiar în ziua meciului 44 de ani. „Vreau să le mulțumesc băieților pentru victoria de astăzi, este cel mai frumos cadou pe care mi-l puteau face. Am controlat jocul în cea mai mare parte, am dominat, ne-am creat situații. Am ratat și un penalty la 1-0 într-un moment important, dar face parte din joc. Până la urmă, este important că am obținut victoria după două puncte muncite contra unor echipe grele. Și azi am avut parte un adversar puternic, o echipă care până acum nu a primit nici un gol și avea punctaj maxim. Dar, din punctul meu de vedere, victoria este pe deplin meritată”,a punctat „Știli”.

foto: sportarad.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.