JSport.ro

FC Hermannstadt a pierdut a treia partidă de verificare! Liderul din Liga a III-a, Seria a III-a, SCM Pitești a învins cu 2-0 FC Hermannstadt, asta după ce la pauză scorul a fost 1-0 pentru gruparea pregătită de fostul stelist Nicolae Dică. 

În prima repriză sibienii s-au regăsit greu, iar după 20 de minute oaspeții au reușit să echilibreze jocul, iar piteștenii au intrat la pauză cu avantaj minim.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză piteștenii și-au dublat avantajul, iar sibienii ar fi putut primi o lovitură de la 11 metri după ce Tătar a fost busculat în careul gazdelor.

„Am jucat cu o echipă bună, ne-am intrat în ritm mai greu. Am reușit să echilibrăm jocul după 20-25 de minute, n-am avut agresivitate, ne-au lipsit câteva ingrediente pentru a câștiga un meci cu o echipă ca SCM Pitești”, a declarat Eugen Beza, antrenorul echipei FC Hermannstadt.

Întrebat dacă este deranjat de înfrângerea cu echipa lui Nicolae Dică, tehnicianul sibienilor a fost ferm. ”Eu văd înfrângerea ca pe o radiografie, am văzut problemele noastre, a fost un meci binevenit, a fost un meci cu o echipă care ne-a pus în anumite momente în dificultate”, a concluzionat Eugen Beza.

FC Hermannstadt: H. Moldovan – Străulea, G. Oiță, Pîrvulescu, P. Medeșan – Dâlbea, Necșulescu, Monea, Petrescu – Neacșa – Cîrstean

Au mai jucat: Voicilă – D. Tătar, Chifu, Piko, Bratima, D. Bratu, C. Natea, Cristiu, D. Unguru.

Antrenor: Eugen Beza

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.