JSport.ro

Asociația Județeană de Fotbal Sibiu a emis un comunicat în care anunță că din sezonul 2017/2018 forul reprezentat de Traian Marcu va organiza un campionat de fotbal feminin. Este o premieră pentru orașul nostru dar necesară având în vedere evoluția acestui sport în România în ultimii ani, mai ales în licee.

Ultima tangență a orașului Sibiu cu fotbalul feminin s-a petrecut în sezonul 2009/2010. În acel an competițional formația FC Inter SMEF Sibiu a activat în prima ligă a României dar s-a retras până la finalul ediției.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Începând cu sezonul 2017/2018, Asociația Județeană de Fotbal Sibiu organizează campionat de fotbal feminin. Menționăm că nu se percepe nici o taxă pentru înscrierea în campionat, cu excepția carnetului de legitimare în valoare de 25 de lei”, au precizat reprezentanții AJF printr-un comunicat postat pe site-ul oficial.

Conform AJF, campionatul se va adresa echipelor din județ iar programul va fi stabilit ulterior în funcție de numărul echipelor ce se vor înscrie. “Așteptăm să vedem câte echipe își vor exprima dorința de a participa, există în zona Mediașului două echipe echipe, există și în Sibiu. Startul sezonului ar putea fi în luna septembrie sau octombrie”, a precizat pentru sbsport.ro Traian Marcu, președinte AJF Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.