JSport.ro

Viitorul Șelimbăr a parafat primul transfer din 2020, portarul Alexandru Neacșu de la FC Voluntari a semnat un contract pe un an și jumătate cu formația antrenată de Florin Maxim și are gânduri mari la noua lui echipă. 

Fotbalistul de la FC Voluntari a venit sub formă de împrumut și se află de câteva zile sub comanda antrenorului pe care l-a avut și la echipa secundă a grupării ilfovene.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am venit cu gânduri mari la Șelimbăr, îmi doresc să promovăm, chiar dacă în acest moment nu acesta este obiectivul principal al echipei. Sunt bucuros pentru că am găsit un grup unit, o ehipă care pare a fi destul de omogenă. Concurenții mei sunt amândoi portari buni, chiar o să am concurență pe post și asta este bine că vom putea progresa împreună”, a declarat Alexandru Neacșu, primul transfer al celor de la Viitorul Șelimbăr din acest an.

Născut pe 9 februarie 2000, portarul ce măsoară 1,84 metri va fi concurent pe post cu Raul Băilă și Tiberiu Matenciuc, goalkeeperi care au păzit buturile șelimbărenilor în prima parte a sezonului. Toți trei fiind eligibili și pentru regula jucătorilor sub vârstă impuși de FRF la nivelul eșalonului terț.

Astăzi, de la ora 14:00, Viitorul Șelimbăr va juca o partidă de verificare contra celor de la CS Universitatea Alba Iulia (Liga a IV-a), partida va avea loc pe stadionul „Mureșul” din Vințu de Jos.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.