JSport.ro

Unul dintre cei mai reprezentativi jucători ai Gazului din ultimii ani, portarul Alexandru Greab, a părăsit echipa de pe Târnava după 6 ani petrecuți în tricoul ”alb-negru”. Greab a semnat cu Concordia Chiajna.

Pe pagina sa de facebook, Alex Greab a postat în această după amiază un mesaj emoționant prin care a mulțumit tuturor celor care au fost sau sunt implicați în jurul echipei Gaz Metan Mediaș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”După 6 ani în care am fost trup și suflet alături de Gaz Metan Mediaș a venit momentul de a imi lua rămas bun de la aceasta echipa. Vreau sa le mulțumesc tuturor, de la colegii de echipa, conducere și pana la femeile de serviciu al clubului Gaz Metan pentru ca m-au ajutat sa cresc și sa ma dezvolt. Mediasul va avea mereu un loc special in inima mea, a fost rampa mea de lansare, locul unde mi-am cunoscut soția, orașul unde am legat niște prietenii pe viața. Și nu in ultimul rând vreau sa le mulțumesc suporterilor care m-am susținut atâta timp și sa im cer scuze pentru momentele în care i-am dezamăgit. Rămas bun, Gaz Metan Mediaș!” a fost mesajul transmis de Alexandru Greab.

foto: pagina de facebook Alex Greab

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.