JSport.ro

Terenul II al stadionul Municipal, ”Cutiuța”, precum și terenul sintetic de la fostul Patinoar, vor găzdui a XII-a ediție a Cupei Interstar la fotbal. 520 de juniori născuți între 2008 și 2011 vor lupta pentru întâietatea echipelor lor.

La start se vor alinia nu mai puțin de 43 de echipe din România și una din Serbia. Astfel, cluburile prezente sâmbătă și duminică, 31 martie – 1 aprilie, la Sibiu vor fi: FC Interstar Sibiu, CSȘ Șoimii Sibiu, Alma Sibiu, SCF Demian Sibiu, AFC Hermannstadt Sibiu, CSM Mediaș, ACS Kids Tampa Brașov, Corona Brașov, Kinder SG Mureș, CSM Reșița, Royall Făgăraș, CFR Simeria, Bubamara Kraljevo (Serbia), ACS Valea Frumoasei Alba, Cetate Deva, Primavera Deva, Juniorul Aiud, Best Kids Reghin și Infinity Târnăveni.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Este al 12-lea an consecutiv în care organizăm acest eveniment sportiv la Sibiu. Aceasta ediție, la fel ca și precedentele se bucură de prezența unor echipe bune și de tradiție din fotbalul românesc la nivel de juniori, la care se adaugă un club din Serbia. Ne bucurăm că putem fi gazdele unui astfel de eveniment, important și recunoscut de altfel la nivel național. Cu siguranță vom asista la meciuri deosebite”, a declarat Sebastian Baciu, vicepreședintele FC Interstar Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.