JSport.ro

Federația Română de Fotbal a anunțat în urmă cu puțin timp că miercuri, 28 februarie, va realiza tragerea la sorți pentru barajul de promovare în Liga a III-a. Sunt vizate campioanele Ligii a IV-a din fiecare județ.

”În conformitate cu prevederile articolului 4 din Regulamentul de organizare a barajului de promovare în Liga 3, ediţia 2018-2019, Departamentul Competiţii al FRF anunţă că tragerea la sorţi pentru stabilirea jocurilor de baraj va avea loc în data de 28 februarie 2018, ora 9:30, la sediul Federaţiei Române de Fotbal.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Tragerea la sorţi va fi transmisă live pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Fotbal”, se precizează într-un comunicat al FRF.

La finalul turului, Liga a IV-a Sibiu este condusă de ACS Păltiniș Rășinari cu maxim de puncte, urmată la 3 lungimi distanță de Viitorul Șelimbăr.

Barajul de promovare în Liga 3 va avea loc în datele 16 iunie 2018, ora 18:00, turul, și 23 iunie 2018, ora 17:30, returul. Au dreptul să participe la jocurile de baraj numai echipele aparţinând structurilor sportive cu personalitate juridică.

Pentru acest sezon, s-a realizat un nou sistem de împerechere în conformitate cu împărţirea pe regiuni administrative a ţării și ţinând cont de necesitatea de a avea şase judeţe în fiecare regiune, astfel:
• Regiunea 1, Nord-Est: Bacău, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Suceava, Vaslui
• Regiunea 2, Nord-Vest: Bihor, Bistriţa Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu
Mare, Sălaj
• Regiunea 3, Centru: Alba, Braşov, Mureş, Covasna, Harghita, Sibiu
• Regiunea 4, Vest: Arad, Caraş Severin, Hunedoara, Timiş, Gorj, Mehedinţi
• Regiunea 5, Sud-Vest: Dolj, Olt, Vâlcea, Argeş, Teleorman, Dâmboviţa
• Regiunea 6, Sud: Călăraşi, Giurgiu, Ialomiţa, Bucureşti, Ilfov, Prahova
• Regiunea 7, Sud-Est: Brăila, Galaţi, Tulcea, Constanţa, Buzău, Vrancea

Pentru fiecare regiune în parte, tragerea la sorţi va fi făcută doar între cele şase echipe, stabilindu-se astfel cele 3 (trei) jocuri de baraj din fiecare regiune. Prima echipă extrasă din urnă pentru fiecare joc de baraj este echipa organizatoare a jocului tur, returul urmând să se desfăşoare pe terenul celeilalte echipe care va dobândi calitatea de organizator al jocului.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.