JSport.ro
dsc_0158
foto: arhivă sbsport.ro

În ultimul meci al etapei a XII-a a Ligii a IV-a, Păltiniș Rășinari a atins borna de 50 de goluri marcate până în acest moment cu cele 12 reușite în poarta Athleticului Șura Mare. Echipa lui Adi Iuliuț a revenit astfel pe poziția a doua după ce, la finalul zilei de sâmbătă, rășinărenii ocupau locul 6.

Păltiniș Rășinari a marcat unul din cele mai rapide goluri ale sezonului prin Alex Mămăligă în minutul 2. Jucătorul rășinărean a realizat tripla cu alte două reușite în minutele 15 și 36. Andrei Voina a completat lista de goluri cu nu mai puțin de șase reușite în minutele 13, 25, 34, 41, 79 și 88. Adrian Greavu (min. 14), Adrian Baciu (min. 65) și Nicolae Baca (min. 73) au fost ceilalți marcatori ai trupei de pe Valea Ștezii.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pentru gazde au punctat Mihai Măsaru (min. 30 și 86) și Darius Nemeș în minutul 75.

În runda următoare Păltiniș Rășinari va juca pe teren propriu cu Continental Sibiu, formație care a primit 97 de goluri în 12 meciuri iar Athletic Șura Mare va sta.

Stadion: Șura Mare. Spectatori: 30. Arbitri: Răzvan Cucerzan, Marius Duță, Alina Voaideș (toți din Sibiu). Observator: Laurențiu Ducu (Sibiu)

Athletic Șura Mare:

[team1]

Rezerve: Muntean, Nicolaescu, Lal, Sârbu

Antrenor: Dorin Ursu

Păltiniș Rășinari:

[team2]

Rezerve: Moldova, Baca, Muțiu, Judeanu, Comșa

Antrenor: Adrian Iliuț

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.