JSport.ro

Păltiniș Rășinari a confirmat și în acest nou sezon statutul pe care l-a impus în ultimii ani, de a se lupta mereu la vârf. Remontată rapid după episodul neplăcut din sezonul trecut când a ratat titlul de campioană județeană în urma unui joc pierdut la ”masa verde”, formația de pe Valea Ștezii a arătat pe parcursul celor 13 meciuri o motivație suplimentară pentru a demonstra că disputa cu Avrigul a fost doar o eroare reparabilă ce nu poate sta în calea evoluției clubului.

Motivația s-a văzut și în joc și pe tabela de scor. Năstase și compania au dominat ”județul” fără greșeală, 13 victorii în 13 meciuri, și cel mai bun golaveraj al Ligii, +46 (58-12). N-a fost un drum tocmai facil, 4 partide fiind câștigate la limită și două la o diferență de două goluri. Pe lângă derby-urile cu Șelimbăr (1-0) și Măgura Cisnădie (2-0), rășinărenii au avut viață grea și cu Spicul Șeica Mare (3-2), AS Bradu (3-2) și Progresul Terezian (2-1).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Una peste alta, rezultatele au asigurat echipei titlul de campioană de toamnă la o diferență de 3 puncte peste următoarea clasată, Viitorul Șelimbăr, și 10 peste locul 3, Măgura Cisnădie. Președintele clubului, Adi Iliuț, a explicat parcursul bun ca unul în mare parte așteptat datorită omogenității lotului: ”Am avut un tur fără greșeală, un fapt la care, sincer, ne așteptam având în vedere lotul de jucători pe care l-am avut la dispoziție. Ne așteaptă însă un retur foarte dificil pe care trebuie să-l tratăm cu maximă atenție. Cu un lot deja omogen, vor fi puține transferuri, probabil doi jucători cu care deja negociem. Nu cred că pleacă nimeni și sperăm să mergem pe același drum și în retur”.

Echipa a beneficiat în ultimii ani de tot sprijinul necesar dezvoltării unei echipe puternice care să joace fiecare meci la victorie iar în top s-a aflat Primăria din localitate: ”Nu pot să închei fără să mulțumesc încă o dată domnului Bucur Bogdan (n.r. primarul localității), Primăriei Rășinari, Ocolului Silvic Rășinari, Școlii de Șoferi Prima, Pic Protect, SC Proiect la Cheie SRL, SBSport.ro și tuturor celor care au fost alături de echipa noastră. Și pentru voi toți, un an 2018 cu multe împliniri și sănătate”, a mai adăugat Adrian Iliuț.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.