JSport.ro

Paltinis Rasinari - LSS Vointa Sibiu21Joc spectaculos, cu nouă goluri sâmbătă pe arena din Răşinari. Formaţia gazdă s-a impus cu 6-3 în faţa tălmăcenilor după ce l-au un moment dat au condus cu 6-1. Chiar dacă aceasta a fost ultima etapă a turului, trupa lui Adi Iliuţ mai are un joc restant care îi poate plasa în postura de vicecampioni de toamnă în cazul unei victorii. Tălmaciu a terminat turul pe 7 cu 10 puncte.

Păltiniş Răşinari s-a instalat rapid la conducerea jocului şi a marcat chiar în minutul 4 prin Ciprian Atodiresei. Cosmin Coţofan (min. 31) şi Alex Mămăligă (min 42) au dus tabela la 3-0 până la pauză. Tiberiu Tufiş a redus din diferenţă imediat după pauză (min 46) dar gazdele au continuat să se distanţeze: 4-1 Adrian Vintilă (min 49), 5-1 Alex Mămăligă (min. 59), 6-1 Dragoş Năstase (min 75). Ultimul cuvânt de spus l-au avut tălmăcenii care au încercat o revenire târizie pe tabelă prin V. Toma în min 81 şi Vali Bârză în min 86 care a transformat o lovitură de la 11 metri. Scor final 6-3 iar Răşinariul ocupă locul 3 la un punct în spatele Avrigului care are un meci în plus jucat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Paltinis Rasinari - LSS Vointa Sibiu6Adi Iliuţ: “Am fost precauţi”

Antrenorului formaţiei din Răşinari a declarat după meci: “A fost un joc pe care l-am tratat serios având in vedere avertismentul dat de Tălmaciu în etapa precedentă când au învins L.S.S. Vointa Sibiu. Drept pentru care am controlat meciul în totalitate, oaspeţii reacţionând după ce băieţii mei s-au relaxat la scorul de 5-1.”

Adi Iliuţ a trasat câteva concluzii cu privire la evoluţia echipei sale în acest tur: Consider că am avut un tur de campionat reuşit. Am avut două sincope, ambele pe teren propriu, una cu F.C. Hermannstadt, despre care s-a vorbit destul, şi una cu Voinţa, în care noi am practicat un joc slab, cel mai slab din acest tur. În rest, am câştigat tot “afara” iar dacă vom învinge în restanţa de la Agnita vom ierna pe locul doi.”

“Pierderea lui Voina a contat enorm. Sper să-l avem refăcut 100% din retur”

Antrenorul răşinărean a pierdut în această toamnă, în urma unei accidentări, unul dintre cei mai buni atacanţi: “Probabil că se putea şi mai mult dacă tot lotul ar fi fost apt. O mare pierdere valorică a fost accidentarea gravă a lui Andrei Voina, un atacant care poate face diferenţa. În această iarnă probabil că el va fi supus unei intervenţii chirurgicale iar din retur sperăm să-l avem apt 100%. În rest vreau sa felicit toţi jucătorii pentru aceste rezultate şi, de asemenea, vreau să mulţumesc Primăriei Răşinari pentru susţinerea pe care ne-o acordă! Tuturor echipelor le urez vacanţă plăcută şi Sărbători Fericite iar pentru voi, mass-media, vă doresc să continuaţi munca depusă făcând din fotbalul judeţean o întrecere sportivă mult mai interesantă şi mai atractivă!

Sâmbătă restanţa cu Agnita

Meciul restant din etapa a III-a se va juca sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 11.00, pe stadionul din Agnita. Echipa de pe Valea Hârtibaciului se află pe poziţia a opta în clasament.

clasament23Păltiniş Răşinari: Răzvan Moldovan – Mihai Judeanu, Vasile Muţiu, Cosmin Coţofan, Ciprian Atodiresei, Silviu Han, Alex Mămăligă, Dragoş Năstase, Adrian Vintilă, Adrian Baciu, Bogdan Frăţilă.
Rezerve: Iulian Piţigoi, Vasile Brezaie, Alin Vlada, Virgil Comşa.
Antrenor: Adi Iliuţ

FC Tălmaciu: Bogdan Lazăr – Ionuţ Bolotă, Cristi Şoimu, Sebastian Albămuţ, Adi Fekete, Robert Căpăţână, Tiberiu Tufiş, Vali Bârză, Florin Tâlvan, Adolf Roth, R. Muntean.
Rezerve: B. Cârţan, Alex Beu, S. Fekete, V. Toma, A. Doriţan.
Antrenor: Adrian Bârză

Arbitru: Florin Baciu (Mediaş). Asistenţi: Emiric Tocai, Ovidiu Noica (ambii din Mediaş) . Observator: Ioan Duma

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.