JSport.ro

Paltinis Rasinari - LSS Vointa Sibiu13Păltiniș Rășinari a încheiat cu victorie sezonul 2015/2016 al Ligii a IV-a, 2-1 în deplasare la Tălmaciu. Această a 16-a victorie le-a întărit rășinărenilor poziția de vicecampioană pe care au ocupat-o pentru a doua oară consecutiv.

Păltiniș a încheiat sezonul cu 49 de puncte și un golaveraj excelent, 89 de goluri marcate, 37 primite. Formația de pe Valea Ștezii a luat o opțiune serioasă spre vârful clasamentului încă din tur atunci când a mers cap la cap cu liderului FC Hermannstadt. De altfel, în prima parte a campionatului rășinărenii au pierdut doar două partide, cu Hermannstadt și Voința Sibiu, singurele trupe care au reușit să ”fure” 6 puncte echipei lui Adi Iliuț în acest sezon.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

A urmat un retur la fel de bun care a ”înțepenit” Păltiniș Rășinari pe poziția secundă până la final.

Între rezultatele cele mai răsunătoare se pot enumera: 6-0 cu Măgura II Cisnădie, 5-0 cu ASA Sibiu, 9-4 și 11-1 cu Progresul. Păltiniș Rășinari este singura formație din Liga a IV-a ce reprezintă o comună, toate celelalte colege de eșalon reprezentând orașe.

Antrenorul echipei, Adrian Iliuț, a ținut să mulțumească tuturor celor care au sprijinit Păltiniș Rășinari în acest sezon: ”Multumim tuturor celor care au fost prezenți lângă echipă, în primul rând rășinărenilor care au urmărit meciurile din tribuna stadionului “Rășinari Arena”, tuturor celor care ne-au insoțit în deplasări, sponsorilor – Primăria Comunei Rășinari, Ocolului Silvic Rășinari, S.C. Gospodărire Locală Rășinari, sponsorilor privați – Roșca Nicolae, Dr. Albu Ioan, Pițigoi Iulian, Școala Prima și nu în ultimul rând omului care a fost alături de noi tot timpul, Bogdan Bucur, un primar ce susține necondiționat sănătatea prin practicarea sportului”, a declarat Adi Iliuț.

Echipa Rășinariului este calificată în semifinalele Cupei României, faza județeană, acolo unde va întâlni Voința Sibiu.

Bogdan Bucur: ”Adi Iliuț – sufletul acestei echipe”

Echipa Păltinișului a primit felicitări și din partea primarului comunei Rășinari, Bogdan Bucur: ”Felicitări antrenorului Adrian Iliuț și întregii echipe de fotbal A.S. Păltiniș Rășinari, vicecampioana noastră în 2016. Mulțumim pentru efortul depus fotbaliștilor, mulțumim galeriei echipei pentru susținere și, în mod special, mulțumim domnului Adrian Iliuț, sufletul acestei echipe fără de care n-ar exista A.S. Păltiniș Rășinari.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.