JSport.ro

11407021_828442050557774_6653129901825888383_nAtunci când zeița Fortuna nu ne zâmbește decât foarte rar, atunci când într-o singură clipă se poate schimba destinul și totul se prăbușește în jurul nostru aidoma unui castel de nisip, este important să credem în noi, să credem în dreptul la o nouă șansă, să luptăm pentru acest drept cu temerile, cu propriile angoase și cu deznădejdea.

Acest destin implacabil l-a încercat și pe tânărul fundaș al echipei FC Hermannstadt, Andrei Mărginean. Născut pe 26 mai 1993, acesta a mai jucat la Sevișul Șelimbăr, FC Sibiu, ASC Pianu 2013. Talentatul jucător a suferit o accidentare gravă într-un meci aparent banal:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

M-am accidentat într-un meci jucat pe teren sintetic când am jucat cu Vulturii Sibiu, am sărit la cap, am dat cu capul în minge însă am căzut rău pe picior. După 5-10 minute mi s-a umflat tare, am pus gheață dar degeaba. A doua zi am fost la un medic sportiv in Sibiu care m-a văzut și mi-a recomandat să îmi fac RMN. Mi-am făcut investigația și s-a constatat că am nevoie de operație. Am tot căutat să merg să mă operez și după o lună m-am dus la Târgu Mureș.”, ne-a declarat Andrei Mărginean.

ANDREI MARGINEAN RECUPERARE

Profesionalismul medicilor, dar mai ales încrederea în sine, optimismul și pofta de viață specifică tinereții l-au ajutat pe acesta să treacă peste dificila perioada post-operatorie și prin calvarul exercițiilor de recuperare.

,, Mă simt mult mai bine, au trecut deja trei luni de la operație, m-am operat in 3 mai , cam atunci dacă țin bine minte. M-am operat la Târgu Mureș la Clinica de Ortopedie și Traumatologie. Acum fac recuperare, mă simt bine, dar nu am voie să mai joc cam o jumătate de an. Recuperarea decurge bine, exercițiile mă ajută. Simt uneori un mic disconfort când se schimbă vremea, dar cred că este normal pentru că am mai vorbit cu unii băieți care s-au operat și îmi spuneau la fel.”, a mai adăugat tânărul echipier al sibienilor.

În legătură cu revenirea sa în iarbă, Andrei Mărginean ne-a mărturisit că este nerăbdător să o facă, însă este foarte important să nu forțeze provocând o nouă accidentare:

Oricum și când o să revin în iarnă nu vreau să forțez foarte tare pentru că terenul e mai greu fiind înghețat. Din câte am înțeles anul acesta va fi foarte dificil să revin, de abia prin ianuarie dacă pot, însă eu sunt optimist și cred că totul va fi bine.”, ne-a mai declarat acesta.

12141548_887832617952050_8487917899340428860_nColectivul SB Sport îți urează însănătoșire grabnică, recuperare cât mai rapidă și te așteptăm în iarbă! Mult succes!

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.