JSport.ro

FC Avrig și-a îndeplinit obiectivul propus în acest sezon, menținerea în Liga a III-a, după un parcurs foarte bun în returul acestui sezon. 21 de puncte a cumulat echipa lui Mihai Ianc în primăvară față de doar 8 puncte în tur, întregite de victoria categorică obținută ieri, 4-0 în fața unui adversar cu pretenții la începutul sezonului, Unirea Alba Iulia.

Avrigul a pierdut în iarnă două piese importante, Alexandru Groza și Mircea Popa, dar clubul alb-albastru a reușit să se regrupeze și să formeze un lot care a adus rezultate mult mai bune decât în tur. FC Avrig a câștigat 21 de puncte pe teren în acest retur și s-a detașat la 6 puncte peste Gaz Metan Mediaș II, echipă pe care o va întâlni în meci direct într-unul din cele două jocuri rămase până la încheierea acestui prim sezon în Liga 3. Avrigenii mai pot ajunge doar teoretic pe locul 12, poziție de pe care retrogradează o singură formație cu cel mai slab punctaj din toate cele 5 serii. Aceasta se află însă în seria a II-a astfel că atât Avrigul cât și Gaz Metan II nu mai pot retrograda.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Aseară, FC Avrig a încununat acest parcurs cu o victorie de senzație în fața propriilor suporteri, 4-0 cu Unirea Alba Iulia. ”Dubla” lui Cosovan (min. 7 și 21), și reușitele lui Cârstean (min. 44) și Bărculeț (min. 54) au semnat un rezultat prin care Avrigul încheie fără griji sezonul.

Antrenorul lui FC Avrig, Mihai Ianc: ”Am avut un meci bun, trecem printr-o perioadă foarte bună, am luat 7 puncte în ultimele 3 meciuri. Suntem foarte bine și fizic și moral, am avut un retur excelent și sunt foarte mulțumit. Îi felicit în primul rând pe băieți, meritul e al lor. Am pierdut nemeritat, 0-1 cu Galda și cu U. Cluj și acel 2-5 la Tășnad unde nu am fost lăsați să jucăm. Sunt singurele înfrângeri, în rest un parcurs foarte bun în care am strâns 21 de puncte”, a precizat Mihai Ianc. 

FC Avrig:

[team1]

Antrenor: Mihai Ianc

Rezerve utilizate: Risti, Lacău, Rogozan, Bucur

Unirea Alba Iulia:

[team2]

Antrenori: Adrian Bicheşi şi Marcel Rusu

Rezerve utilizate: Onacă, Schiau, Boboia, Suciu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.