JSport.ro

Sâmbătă, 31 martie, de la ora 11:00, pe stadionul Obor din Sibiu, Viitorul Șelimbăr și Păltiniș Rășinari se vor întâlni în derby-ul acestui sezon. Adi Iliuț, președintele liderului Ligii a IV-a, a declarat pentru SBSPORT.RO că este prematur să considerăm rezultatul acestui joc decisiv pentru campionat, chiar și în cazul unei victorii a echipei sale.

”Va fi un meci deschis oricărui rezultat însă s-au jucat doar două etape din retur. Nu putem vorbi de o confruntare decisivă în lupta pentru câștigarea campionatului. Este adevărat că o victorie a echipei noastre ne oferă statutul de favorită la titlul de campioană dar asta nu este o certitudine. Am mare încredere în echipa mea. Sper că o să fie un meci frumos iar timpul să fie bun pentru fotbal. Cel mai bun să câștige”, a declarat Adrian Iliuț.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Viitorul Șelimbăr – Păltiniș Rășinari se va juca sâmbătă, 31 martie, de la ora 11:00, pe stadionul Obor din Sibiu. Partida va fi arbitrată de o brigadă din Mediaș formată din Călin Lazăr, Emeric Tocai și Daniel Nagy. Observator va fi Ioan Duma.

În clasament, Păltiniș Rășinari conduce eșalonul patru județean cu maxim de puncte iar Viitorul Șelimbăr se clasează a doua, cu 3 puncte mai puțin, pierdute în tur la Rășinari, 0-1.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.