JSport.ro

Gaz Metan Mediaș pregătește de zori partea a doua a campionatului din Liga a II-a. Gaz Metan Medias - Metalul Resita73Aflată pe locul șapte cu șanse reale de a prinde un loc de play-off, echipa antrenată de Leo Grozavu a bifat deja nouă transferuri cu care să lupte pentru accederea în elita fotbalului românesc.

Ionuț Neag (Universitatea Cluj), Marius Staicu (CSM Râmnicu Vâlcea), Cristi Gavrea și Paul Iacob (Viitorul Constanța), Ionuț Rada (Pandurii Târgu Jiu), Cristian Danci (FC Botoșani), Călin Albuț (Viitorul Constanța), Radu Zaharia (FC Voluntari) și Valentin Coșereanu (CSMS Iași), sunt numele noi din echipa lui Leo Grozavu, iar lista acestora s-ar putea extinde în perioada imediat următoare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În acest moment Gaz Metan Mediaș nu are fixată cu exactitate perioada următoare de pregătire. Medieșenii având șanse să efectueze un cantonament în Turcia sau să rămână în țară, fiind vizată probabil o stațiune montană. Din cauza acestui aspect, Leo Grozavu a fost în imposibilitatea de a-și programa jocurile amicale.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.