JSport.ro

Așa cum Sbsport.ro a anunțat cu mai multe luni în urmă, arena de fotbal din Șelimbăr va intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare. Noul stadion va avea nocturnă, a doua din județ după cea de la Mediaș, tribune și un gazon nou cu sistem de irigație

Consiliul Local Șelimbăr a aprobat în ultima ședință de Consiliu Local obiectivul de investiții ”Proiectare și execuție lucrare amenajare teren fotbal comuna Șelimbăr”, care prevede refacerea gazonului de joc la stadionul localității, modernizarea suprafeței de joc cu sistem de irigație și executarea unor tribune laterale. Pentru investiție s-au alocat 1,785 milioane de lei. Data începerii investiției este estimată în noiembrie 2018, iar terminarea ei în luna mai 2019, se precizează într-un comunicat pe site-ul primăriei Șelimbăr.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Marius Grecu: ”Tinerii care vor să se apuce de acest sport trebuie să aibă acasă o bază foarte bine pusă la punct”

Primarul comunei Șelimbăr spune că investiția se face pentru tinerii din localitate: ”Vrem să facem un teren de fotbal modern, cu instalație de nocturnă, cu gazon de calitate, sistem de irigație, tribune. Am început lucrările de reabilitare aici, deocamdată avem vestiare moderne, acum este momentul să ne apucăm și de celelalte lucruri, astfel încât tinerii care vor să se apuce de acest sport să aibă acasă o bază foarte bine pusă la punct. În plus, cred eu, este nevoie și pentru coeziunea locuitorilor, pentru spiritul de apartenență la comunitate să avem o echipă cu care să ne mândrim și o bază sportivă, asemenea”, a declarat primarul comunei, Marius Grecu.

În urmă cu două luni au început primele lucrări pentru pregătirea tribunei din zona dealului:

 

Stadionul înainte:

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.