JSport.ro

1446120714received_964882496917878Nigerianul Best Dummene Tegbo de la Măgura Cisnădie (23 de ani) și Alin Nistor (FC Hermannstadt) au ales să lase echipele din Sibiu pentru Liga a IV-a, din Alba. Dacă Tegbo s-a pregătit alături de Măgura Cisnădie, fiind un jucător apreciat de Ioan Luca, Nistor a prins puțin la Hermannstadt.

Mijloașul ofensiv Best Dummene Tegbo a mai evoluat în România la FC Zalău și Luceafărul Oradea. Acesta s-a mutat de curând în Sibiu și a fost în probe la echipa de liga a III-a, Măgura Cisnădie. În cele din urmă, acesta nu s-a înțeles cu formația pregătită de Nelu Luca

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

E un jucător cu calități, dar care a venit cu lacune mari în pregătirea fizică, un jucător pe care-l avem sub observație și sperăm ca din vară să revină la noi la echipă. A suferit și două accidentări și poate de aceea nu s-a putut pune la punct din punct de vedere fizic”, a declarat Ioan Luca, antrenor Măgura Cisnădie.

Tegbo reprezintă al doilea jucător de culoare a echipei din Șpring, primul fiind kenyanul Edwin Osogo, jucător ce evoluează în prezent la FC Hermannstadt.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.