JSport.ro

MAgura Cisnadie - Performanta Ighiu10An încărcat pentru Nelu Luca, antrenorul echipei Măgura Cisnădie. După promovarea în eșalonul terț după „dubla” cu Flacăra Horezu, gruparea din Cisnădie nu a mai excelat în Liga a III-a, iar clasarea actuală îl nemulțumete pe antrenorul echipei. 

Contactat pentru a discuta despre anul 2015, tehnicianul celor de la Măgura a împărțit cele 12 luni în două părți.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„A fost un an foarte scurt, a trecut repede anul. Prima jumătate de an cu un retur foarte bun la Liga a IV-a, la care s-au adăugat și jocurile de baraj în urma cărora am promovat după dubla Flacăra Horezu. A venit apoi turul mai puțin bun la Liga a III-a. Am început ezitant, la mijlocul sezonului ne-am redresat și apoi a fost iarăși modest”, a declarat Ioan Luca, antrenor Măgura Cisnădie.

Întrebat de anul următor, Ioan Luca a fost ferm. „Vreau ca în 2016 să mai facem 2-3 transferuri la echipă, după care sper să urcăm în clasament să ajungem măcar în primele opt echipe ale seriei”, a mai punctat Ioan Luca.

Cea mai frumoasă amintire din 2015:  „Promovarea la baraj. Victoria cu Hunedoara când am întors rezultatul de la 0-2”

Cea mai neplăcută amintire din 2015: „Au fost mai multe momente neplăcute. Am pierdut foarte multe jocuri, în special pe teren propriu. Rezultatele echipei în Liga a III-a”

CIFRE:   3 victorii, 4 remize și 7 înfrângeri este bilanțul Măgurei după prima parte a sezonului

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.