JSport.ro

Clipe de groază petrecute săptămâna trecută pentru un juniori al clubului CS Sion Săliște și familia sa. Casa lor a fost cuprinse de flăcări și a ars în totalitate, toți membrii familiei suferind arsuri de diferite grade împreună cu un vecin care le-a sărit în ajutor. Pentru Adrian Nucentan nu e primul necaz.

Adrian Nucentan este juniori la grupa sub 15 ani a clubului Sion Săliște. Locuiește în orașul Săliște într-o casă alături de bunica sa, fratele mai mare, care are handicap, și o verișoară dar miercuri spre joi seara căminul lor a ars în întregime. S-au salvat cu greu toți, ajutați de un vecini, însă au suferit arsuri serioase.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Adrian și fratele său au trecut anul trecut printr-un necaz și mai mare atunci când tatăl lor a murit.

Ieri, băieții au fost externați și s-au reîntâlnit cu bunica lor.

Clubul a pornit o campanie de donații

Clubul Sion Săliște nu a rămas impasibil și încearcă prin toate mijloacele să îl ajute pe Adrian. Se pot dona bani pentru refacerea casei în contul clubului Asociația Club Sportiv Sion, cu mențiunea ”Pentru Adi”: RO13BTRLRONCRT0262866901.

În momentul de față se amenajează o locuință provizorie în orașul Săliște. Donațiile pot consta de asemenea în haine mărimea S și M – băieți și electrocasnice pentru noua locație. Dar cel mai important, au nevoie de fonduri pentru refacerea casei arse.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.