JSport.ro

2016-09-21_stiri_bun-venit-lui-mircea-soare-in-staff-ul-tehnic-al-cs-alma-sibiu_61942Staff-ului tehnic al Clubului Sportiv Alma Sibiu i s-a alaturat din aceasta săptămâna și Mircea Soare. Clubul i-a oferit oportunitatea de a debuta ca antrenor la nou formata grupa de copii născuți în anul 2011.

Mircea Soare si-a inceput activitatea sportivă ca junior la FC Inter Sibiu. A activat apoi pentru o scurta perioada la Poli Timisoara după care la FC Șoimii Compa Sibiu în Divizia C timp de trei ani. Parcursul său sportiv a fost întrerupt însă de o carieră militară.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dar cum prima dragoste nu se uita, Mircea Soare a revenit la prima lui pasiune, fotbalul, după ce, în prealabil, a sprijinit activitatea antrenorilor clubului Alma, în special la grupa de 2006.

Mircea Soare s-a declarat încântat de noua postură: ”Mulțumesc pentru încrederea acordată conducerii clubului și celorlalți antrenori care m-au susținut și m-au primit cu entuziasm. Consider că mă regăsesc în valorile în care clubul Alma crede: pasiune, muncă și performanță!

Atât din experiența fotbalistică, cât și din cea de părinte a doi copii care activează în cadrul clubului Alma, am incredere că voi reuși să lucrez bine cu grupa de copii născuți în 2011, să-i antrenez cu răbdare și înțelegere, pentru că acest prim contact cu fotbalul să fie pentru ei o experiență de care să-și aducă aminte cu drag. De asemenea, doresc să-mi dezvolt cariera, atât în cadrul clubului, cât și la Școala de Antrenori”, a mai adăugat antrenorul sibian.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.