JSport.ro

Minifotbalul este extrem de dezvoltat la Sibiu, de-a lungul timpului orașul sibian a oferit campioană națională, câștigătoare a cupei româniei și finalistă de Champions League, iar de câțiva ani este un furnizor sigur pentru echipa națională.

Mircea Popa (Juventus Sibiu) va pleca joi în Tunisia alături de lotul național al țării noastre pentru a efectua un satgiu de pregătire. Cel mai vechi component al „tricolorilor”, sibianul Mircea Popa se va pregăti alături de elevii lui Cristian Lupu în perioada 9-12 Martie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Îmi doresc să mă pregătesc cât mai bine pentru a putea participa alături de echipa națională de minifotbal la Campionatul Mondial și European. E o bucurie pentru mine să fiu alături de ei”, a precizat Mircea Popa.


OFERTE SPECIALE JOMA, TRENING 137 LEI


În Tunisia, România va juca și două partide de verificare contra Irakului și a Ungariei, după care pe data de 13 Martie fotbaliștii lui Cristian Lupu vor reveni în țară.

Mircea Popa reprezintă cel mai vechi jucător de la echipa națională de minifotbal, acesta având un palmares bogat alături de „tricolori”, iar aici putem aminti faptul că a fost de patru ori campion european, în vreme ce la echipa de club a câștigat Campionatul Național, Cupa României, iar în 2016 Juventus Sibiu a jucat finala primei ediții a Champions League la minifotbal.

La fotbal, Mircea Popa este legitimat la FC Avrig, formație ce se află pe locul 1 în Liga a IV-a, Sibiu.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.