JSport.ro

Câteva dintre cele mai bune echipe de minifotbal din ţară, în frunte chiar cu echipa naţională, vor lua parte la un turneu puternic organizat la Râmnicu Vâlcea.

„Cupa Boromir” va fi la a treia ediţie şi se va disputa sâmbătă şi duminică pe terenul sintetic al stadionului din Râmnicu Vâlcea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La competiţie vor participa 24 de echipe (între care şi La Boltă Alba Iulia – câştigătoarea Cupei României în 2016), alcătuite în total din 350 de jucători, iar pe parcursul a doua zile se vor disputa 52 de meciuri.

S-au alcătuit şase grupe a câte patru formaţii, iar înainte de cele două finale de duminică va fi şi un meci demonstrativ între Rapid Bucureşti şi o echipă a Primăriei Râmnicu Vâlcea. „Cupa Boromir” e organizată de ASC Sarmi Getica, în colaborare cu Federaţia de Minifotbal din România, cu sprijinul Primăriei municipiului şi cu implicarea SC Boromir Ind SRL – sponsor principal şi a SC Diana SRL, Nurvil Râmnicu Vâlcea şi Carrefour România – sponsori secundari.

Toate meciurile vor fi transmise LIVE VIDEO pe SBSport.ro, iar mai jos aveţi programul turneului şi componenţa celor patru grupe.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.