JSport.ro

Magura Cisnadie - CNS Cetate Deva90Măgura Cisnădie a început excelent returul. Gruparea pregătită de Ioan Luca s-a impus cu 2-0 în deplasarea de la Giarmata, după ce la pauză scorul a fost 1-0 pentru Măgura. 

Scorul a fost deschis de Sabin Lupu în minutul 23, acesta a transformat o lovitură de la 11 metri obținută de Daniel Fotescu, iar după pauză Nasta a mai obținut un penalty, transformat de Petrescu, în minutul 72.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În ambele reprize Măgura a mai irosit câteva oportunități bune de a marca, fără ca echipa gazdă să pună probleme la poarta lui Căbuz.

„A fost un meci de luptă, un meci între două echipe care au nevoie de puncte, ambele echipe s-au întărit, sunt mulțumit de rezultat, ca și joc sunt mulțumit de atitudinea băieților, în rest, tehnic, tactic nu putem spune prea multe”, a declarat Ioan Luca, antrenor Măgura Cisnădie.

Măgura Cisnădie – Căbuz – Popa, Bălașa, Oiță, P. Medeșan, D. Săulescu, I. Petrescu, Unguru, S. Lupu, R. Adrian și Fotescu.

Au mai jucat: Gombar, Nasta, Moisi, Necula

Antrenor: Ioan Luca

Etapa viitoare Măgura Cisnădie va juca pe propriul teren cu Metalurgistul Cugir, într-o partidă ce va avea loc vinerea viitoare de la ora 15:00.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.