JSport.ro

IMG_0139Gaz Metan Mediaș a ajuns duminică în Serbia unde va susține un stagiu de pregătire centralizat. Printre fotbaliștii care au făcut deplasarea se află, alături de echipa lui Cristi Pustai,  și fostul mijlocaș al Măgurei Cisnădie, Sabin Lupu.

Returul excelent făcut în tricoul echipei din Cisnădie nu a rămas fără ecou, iar acum mijlocașul în vârstă de 23 de ani se află în probe la nou-promovata Gaz Metan Mediaș pentru a-și încerca norocul și pe prima scenă fotbalistică a țării.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sabin Lupu a ajuns la Măgura Cisnădie în iarna anului 2016, după ce FC Caransebeș (Liga a II-a) s-a desființat.

Faptul că a fost dus în Serbia alături de jucătrii gazului, dau ca sigură achiziționarea lui Sabin Lupu, dar probabil Cristi Pustai se va edifica în următoarea perioadă.

Gaz Metan a transferat șapte jucători, achizițiile continuă 

Gaz Metan Mediaș a transferat până în acest moment șase jucători, este vorba de spre Răzvan Pleșca (revenit după împrumutul la FC Botoșani), Sergiu Muth (ASA Târgu Mureș), Vali Crețu (Energie Cottbus), Mircea Axente (Macabi Netanya, Israel), Eric de Oliveira, Flavius Cuedan (UTA Arad) și Azdren Llullaku.

În vreme ce la capitolul despărțiri figurează numele lui Ionuț Neag, George Neagu, Lucian Cazan, Alexandru Neacșa, Paul Iacob, Liviu Băjenaru, Andrei Tîrcoveanu, Andrei Florean și Marius Staicu.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.