JSport.ro

Meciul de pregătire în care au evoluat Măgura Cisnădie și FC Avrig a fost întrerupt în minutul 60  din cauza unei furtuni, urmând ca cele două echipe să se întâlnească din nou, sâmbătă la Avrig în măsura în care condițiile atmosferice vor permite.

În momentul în care meciul a fost suspendat, Măgura Cisnădie se afla în avantaj, golul celor din Cisnădie a fost înscris de Bogdan Bărculeț.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Meciul a fost ok din punctul meu de vedere, atât cât s-a jucat, ținând cont de condițiile speciale. Echipa este cu totul nouă față de cea de anul trecut, din această cauză trebuie să mai lucrăm până la omogenizarea lotului”, a declarat Ioan Luca, antrenorul echipei Măgura Cisnădie.

Antrenorul echipei FC Avrig este mulțumit de testul susținut de echipa sa chiar dacă au lipsit o serie de jucători:

 ”Am făcut o primă repriză bună, din păcate nu am reușit să văd la lucru o mare parte dintre jucătorii pe care nu i-am văzut încă, deoarece au lipsit vreo șase, șapte băieți, dar am putut să îi văd pe ceilalți ca să pot să îmi fac o idee cât de cât. Lotul este în mare parte conturat, totuși sperăm să mai apară unu sau doi jucători” , a declarat Eugen Beza, antrenorul echipei FC Avrig

Despre adversarul cu care s-a confruntat, antrenorul celor de la Avrig a declarat:

Am întâlnit o echipă bună pentru acest nivel de competiție și a fost un antrenament reușit. Din păcate nu am putut juca până la final din cauza condițiilor atmosferice, totuși ne-am atins o parte din obiectivul propus”, a mai adăugat Eugen Beza.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.