JSport.ro

31Sâmbătă, cu începere de la ora 11:00, pe stadionul din Mediaș, formația Gaz Metan Mediaș întâlnește într-un meci decisiv pentru promovarea în Liga 1 formația UTA Bătrâna Doamnă Arad. 

În acest moment, formația din Mediaș ocupă poziția a treia a clasamentului, în timp ce arădenii se află pe locul întâi. Cele două formații sunt despărțite de un singur punct în clasament.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Trupa pregătită de Cristi Pustai nu a mai cunoscut gustul victoriei de trei meciuri, timp în care a acumulat doar un punct în clasament, pierzând ultimele două meciuri în fața Chindie Târgoviște. În urma acestor înfrângeri Gazul a pierdut primul loc în clasament și își vede pus în pericol obiectivul stagional, promovarea în prima ligă.

Arădenii pregătiți de Roland Nagy, deși proaspăt promovați în liga secundă, este una din surprizele plăcute ale campionatului și cu doar patru etape înainte de finalul sezonului se luptă cu șanse reale pentru promovare. Aceștia nu au cunoscut înfrângerea în play-off și astfel au urcat pe primul loc în clasament având un punct avans față de contracandidatele la promovare, Chindia Târgoviște și Gaz Metan Mediaș.

Partida va fi oficiată la centru de Lucian Rusandu din Sfântu Gheorghe, care va fi ajutat la cele două tușe de Marius Mihai Marica, din Bistrița și Ghiciulescu Raul Constantin, din Lugoj. Arbitru de rezervă va fi Lunca Dragoș Nicolae, în timp ce observatori au fost delegați Ioan Mureșan și Viorel Leșeanu.

Celelalte partide din play-off vor fi Fcm Baia Mare-Fc Brașov și Cs Mioveni-Chindia Târgoviște. Ambele dispute se vor juca duminică, cu începere de la ora 11:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.