JSport.ro

IMG_9593Gaz Metan Mediaș are o nouă față de când Leo Grozavu a preluat echipa. Formația din Mediaș pare să arate o schimbare de atitudine, iar promovarea devine din nou un subiect de discuție la Mediaș. 

Sâmbătă formația antrenată de Leo Grozavu va primi, pe teren propriu, vizita formației Metalul Reșița, grupare aflată pe ultimul loc în Liga a II-a, Seria a II-a. Echipa din „Valea Domanului” are o singură victorie, dar acest lucru nu-i oferă motive de relaxare antrenorului Grozavu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

O singură victorie, dar când a fost acea victorie? La ultima etapă, ceea ce pe mine, nu neapărat că mă îngrijorează, dar îmi dă o oarecare stare de neliniște. N-avem voie să tratăm nici un meci cu neseriozitate. Nu există meci dinainte câștigat, cum nu există meci dinainte pierdut. Sperăm ca atunci când fluieră arbitrul finalul să fim victorioși”, a declarat Leo Grozavu, antrenor Gaz Metan Mediaș.

Antrenorul medieșenilor regretă faptul că nu a avut mai mult timp pentru a pregăti echipa, pentru că acesta consideră a ar fi obținut un alt rezultat în meciul cu maramureșenii.

Regret foarte mult că nu am avut mai mult timp de pregătire cu Baia Mare pentru că altul ar fi fost deznodământul partidei. La Caransebeș am făcut o partidă ma bună, nu fantastică, am avut o primă repriză bună, nu foarte bună, după care am ridicat piciorul de pe acelerație. Mai avem foarte mult de muncă. Sunt mulțumit de implicarea jucătorilor.”, a mai adăugat Grozavu.

Echipa se confruntă cu probleme fizice

Una din problemele pe care Gaz Metan Mediaș le întâmpină este legată de pregătirea fizică a echipei. Lucru pe care actualul tehnician și-ar dori să-l îmbunătățească. ”Fără doar și poate că vom vedea o altă echipă după vacanța de iarnă. Este obligatoriu să mai câștigăm și la acest factor fizic, dar vom încerca să recuperăm atât cât este posibil”, a concluzionat Grozavu.

Partida dintre cele două formații va avea loc pe stadionul „Gaz Metan” din Mediaș, sâmbătă de la ora 11:00, iar prețul biletelor este de 10 lei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.