JSport.ro

Mână de ajutor mare oferită de Gaz Metan Mediaș pentru FC Hermannstadt. Elevii lui Constantin Hanc, cu numei mportante de la prima echipă (Eric de Oliveira, Gavra, Coșereanu, Sabin Lupu, Iulian Cristea și Răzvan Trif) s-au impus cu 2-1 în meciul cu FC Zalău, formație ce amenința postul liderului FC Hermannstadt. 

Primă repriză nebună la Mediaș, unde Gaz Metan II a primit vizita formației FC Zalău. Cu mai mulți jucători de la prima echipă, echipa secundă a medieșenilor a irosit câteva ocazii bune de a marca, însă elevii lui Constantin Hanc au avut ghinion. De partea cealaltă și zălăuanii au avut oportunitățile lor de a puncta, dar goalkeeper-ul Cristea a fost la post.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Partea secundă a adus și golurile pentru ambele formații. Mai întâi medieșenii au deschis scorul prin Gavra. Bucuria gazdelor nu a durat mult timp, iar la trei minute după deschiderea scorului Florin Istrate a fost faultat în careu, tot el fiin cel care a transformat penalty-ul.

Lovitura de grație a fost dată în minutul 76, când Daniel Pop a profitat de ieșirea inoportună a portarului Băican, stopper-ul medieșenilor îndeplinind o simplă formalitate.

S-a încheiat 2-1, iar Gaz Metan Mediaș II a reușit să facă,  ceea ce liderul FC Hermannstadt nu reușise cu o etapă în urmă.

Gaz Metan Mediaș II: 

[team1]

Antrenor: Constantin Hanc.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.