JSport.ro

5 goluri s-au marcat la Avrig în primul meci din 2019 pentru echipa lui Mihai Ianc. ”Alb-albaștrii” s-au impus cu 3-2 în fața Industriei Galda de Jos în prima etapă a returului. 

Avrigul a dominat meciul și a condus cu 3-0 până în minutul 85 după reușitele lui Lucian Condrea (15), Florin Stelea (27) și Marian Codrea (50). Gazdele au pierdut în doar 3 minutele (52 și 55) două jucători, Condrea și Codrea, eliminați de ”centralul” partidei. Chiar și așa oaspeții au punctat pe tabelă doar în ultimele 5 minute prin Silviu Mureşan (85) și Alecu Cioară (90), insuficient pentru a ”fura” un punct Avrigului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Felicitări echipei noastre pentru victoria de astăzi, una importantă pentru moral, fiind prima etapa din retur, dar si prin prisma faptului ca am jucat în 9 oameni din minutul 60. Este o victorie muncită în care echipa a dat dovadă de multă dăruire și e un meci castigat cu sufletul. Clubul nostru îi dedică victoria domnului Gheorghe Florea și fiicei sale care astăzi face un pas important în viață, legându-și destinul de sufletul pereche și formând o familie. Felicitări băieții și la cât mai multe victorii! Mulțumim suporterilor pentru susținere”, au fost cuvintele conducerii avrigene.

Victoria menține FC Avrig pe locul 8 cu 25 de puncte și mai ușurează din emoțiile luptei pentru evitarea retrogradării. În runda următoarea, echipa sibiană se va deplasa pe terenul echipei Gloria Lunca-Teuz Cermei, sâmbătă, 9 martie, de la ora 15:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.