JSport.ro

La formația din Liga a V-a Sion Săliște evoluează începând din acest Mahmud Al Izo, un fotbalist născut în Siria. Dacă până aici informația v-a dus cu gândul la prejudecăți, e cazul să le lăsați deoparte pentru că Mahmud poate fi considerat deja un localnic, este de doi ani în Sibiu și vorbește fluent limba română.

Mahmud Al Izo este cel mai nou transfer al Sionului și singurul de altă naționalitate. Conform unui interviu publicat pe pagina noii sale formații, Mahmud Al Izo este născut în Siria, în orașul Idlib (60 de km de Alep) și a venit în Sibiu în 2015. Are 22 de ani și este în anul III la Facultatea de Medicină. Spune că se simte foarte bine aici și apriciază ajutorul primit din partea celor mai mulți pentru a se acomoda în România.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Doctor, pasionat peste măsură de fotbal

Mahmud a venit la Sibiu pentru a deveni doctor, lucru pe care și-l dorește cel mai mult. Este foarte pasionat de fotbal dar apreciază și înotul și cititul. Cum a ajuns la Sion? Povestește chiar el: ”Un prieten mi-a spus că aici oamenii sunt foarte buni și cu inima deschisă, serios, mă consideră unul de-al lor, îmi place, chiar îmi place, nu fac diferențe că sunt străin sau musulman, sunt foarte open mind. Săliște este un oraș mic, care seamănă foarte mult cu cel în care eu am crescut, a precizat Mahmud pe pagina echipei Sion.

”Este un băiat bun pe care noi l-am primit cu brațele deschise, este foarte motivat când intră pe teren și în afara lui, este o persoana foarte respectuasă care vorbește foarte bine românește. Ne bucurăm că s-a integrat în societate atât de bine mai ales prin prisma situație de la el de acasă”, a declarat Andrei Bitu, presedintele clubului săliștean.

Mahmud Al Izo, al doilea din dreapta
Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.