JSport.ro

AJF Sibiu a fost nevoită să renunțe treptat la toate scenariile prin care Liga a IV-a să continue. Mai întâi reluarea campionatului din momentul opririi lui, apoi play-off-ul în 8 echipe, apoi în 4, toate au picat pentru că Guvernul nu a mai adoptat măsuri de relaxare iar protocolul pentru disputarea meciurilor a rămas până de curând cel similar cu al echipelor din Liga 1.

Astfel, AJF anunță stabilirea unui joc de baraj între ocupantele primelor două poziții aflate la egalitate de puncte, Măgura Cisnădie și Păltiniș Rășinari, într-o singură manșă, pe teren neutru. Câștigătoarea va deveni campioana județului și reprezentanta Sibiului la barajul de promovare în Liga a III-a. FC Avrig a renunțat la baraj deși se afla la doar 1 punct în spatele celor două și avea acest drept.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Hotărârea AJF Sibiu:

”În ședința Comitetului Executiv din data 15.07.2020 s-a stabilit că jocul de baraj să se dispute în data de 26.07.2020, ora 17:30, între CS Magura Cisnadie și ACS Păltiniș Rășinari după ce ACS FC Avrig și-a exprimat în scris că nu dorește să participe la acest baraj. Jocul se va disputa pe teren neutru într-o singură manșă.

Stadionul pe care va avea loc jocul se va stabili marți, la ora 16:00.”

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.